Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731196739

Amistoso (Int.) 731196739 Información oficial sobre el partido 731196739 en Hattrick

01.05.2024 09:15:00

FC Keramika Alineación oficial del equipo 'FC Keramika' en el partido 4 - 3 lincoln barrows Alineación oficial del equipo 'lincoln barrows' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Keramika Alineación oficial del equipo 'FC Keramika' en el partido 1 - 2 lincoln barrows Alineación oficial del equipo 'lincoln barrows' en el partido
Tiene bastante suerte 0.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,2 % 1,9 % 82,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Keramika

Goles Goles

  • 123 Minuto 16 (Gol por la derecha): Corria el minut 16 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Alessandro Luperto, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 142 Minuto 37 (Gol de contra por la izquierda): En Hienadz' Rubanovich va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 39 minuts quan Todar Mihalap va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 3 - 0 per a Keramika.
  • 143 Minuto 79 (Gol de contra por la derecha): El jugador Todar Mihalap de Keramika es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 4 - 3 d'un ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Chamath Hathurusingha.
  • 513 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Chamath Hathurusingha va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Keramika va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Oyugun Terbish de Keramika va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

lincoln barrows

Goles Goles

  • 154 Minuto 40 (Gol de penalti): Al minut 40 els visitants van aconseguir el 3 - 1 quan Rafael Rezusta va afusellar el porter des del punt de penal.
  • 152 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Al minut 71, lincoln va reduir l'avantatge rival a 3 - 2, quan José de Oliveira va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Keramika. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Patrici Campmol la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del lincoln es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 3 - 3 arribava al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Es duien 4 minuts de partit jugats quan Pep Pocallet va estar a punt de posar per davant a lincoln amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pavel Helih va impedir un gol cantat.
  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Rafael Puch quasi aconsegueix empatar per lincoln al minut 36, però Pavel Helih va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 252 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Patrici Campmol la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de lincoln havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): lincoln va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 78, quan Esparatz Egozkozabal va quedar-se sol davant el porter Pavel Helih, però aquest va poder aturar el xut.
  • 262 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Víctor Urbano per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 87, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Oier Ahatsetxeberri es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José de Oliveira de lincoln es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Rafael Puch de lincoln amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.