Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731196281

Amistoso (Int., RC) 731196281 Información oficial sobre el partido 731196281 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

SPORTINGARRULO Alineación oficial del equipo 'SPORTINGARRULO' en el partido 2 - 7 Sporting San Sone Alineación oficial del equipo 'Sporting San Sone' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
SPORTINGARRULO Alineación oficial del equipo 'SPORTINGARRULO' en el partido 1 - 9 Sporting San Sone Alineación oficial del equipo 'Sporting San Sone' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,5 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SPORTINGARRULO

Goles Goles

  • 101 Minuto 29 (Gol por el centro): El SPORTINGARRULO no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Raúl Peñacerrada es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 103 Minuto 79 (Gol por la derecha): SPORTINGARRULO no perdien la fe, i al minut 79 del partit, Mauro Ahedo va marcar el 2 - 6 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 78 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Juan Luis Vesga va servir per deixar enrere el gegant Lothar Spieringshorst al minut 78, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): Al minut 35 en Iván Vierzón va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Sporting San Sone

Goles Goles

  • 171 Minuto 20 (Gol por el centro): Sporting agafava avantatge al minut 20 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Alberto Roraima amb mestria.
  • 181 Minuto 22 (Gol por el centro): Isaiah Cawsey de Sporting va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 22. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48, Alberto Roraima va augmentar l'avantatge de Sporting a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Al minut 61 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Ghazan Arigh va ser l'anotador del 1 - 4.
  • 118 Minuto 68 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 68, el Sporting va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Jamie Chandler, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 5.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 76, Sporting va augmentar el seu avantatge a 1 - 6, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Ghazan Arigh.
  • 138 Minuto 90 (Gol evento especial extremo + rematador): En Mauritz Vanham va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Slavko Necev la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 2 - 7 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Peter Krell de Sporting va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 72 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.