Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731196268

Amistoso (Int.) 731196268 Información oficial sobre el partido 731196268 en Hattrick

02.05.2024 00:30:00

The clow Alineación oficial del equipo 'The clow' en el partido 1 - 3 Atlético Ranilla Alineación oficial del equipo 'Atlético Ranilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
The clow Alineación oficial del equipo 'The clow' en el partido 4 - 1 Atlético Ranilla Alineación oficial del equipo 'Atlético Ranilla' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The clow

Goles Goles

  • 124 Minuto 14 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 14 l'àrbitre va xiular un penal transformat per José María Lombardo. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 11 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Hugo Calvo estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Milton Boffi, als 11 minuts, va fallar per ben poc.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): clow va estar a punt de posar-se per davant al minut 35 però Hilario Brum va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 212 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Ignacio Bendelman va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 213 Minuto 63 (Ocasión por la derecha): El clow va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Milton Boffi la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Vicente Motz de clow va intentar batre la porteria rival al minut 73 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 203 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Vicente Motz de clow va voler rematar una centrada des de la dreta però va xutar a l'aire i la pilota va acabar sortint a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Hilario Brum.

Atlético Ranilla

Goles Goles

  • 161 Minuto 31 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 31 minuts José Cortina va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Atlético van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Sammie Olson.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, Jonathan Papagni va augmentar l'avantatge de Atlético a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 58 (Ocasión de contra por la derecha): Jerry Eckstål va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Atlético que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Abderraouf Najdi de Atlético la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.