Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731191440

Amistoso (Int.) 731191440 Información oficial sobre el partido 731191440 en Hattrick

02.05.2024 00:00:00

Raijin Strikers Alineación oficial del equipo 'Raijin Strikers' en el partido 1 - 0 Prievidza Nine-Nine Alineación oficial del equipo 'Prievidza Nine-Nine' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Raijin Strikers Alineación oficial del equipo 'Raijin Strikers' en el partido 2 - 0 Prievidza Nine-Nine Alineación oficial del equipo 'Prievidza Nine-Nine' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,9 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Raijin Strikers

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Al minut 16 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Strikers va ser Ambroży Łabędź.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jerônimo Almeida per poc que no incrementa el marcador al minut 21. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Doğu Özkutal va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Passaven 30 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Diogo Cacoal va rematar alt.
  • 232 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Doğu Özkutal al minut 70 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Roland Kaubek va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Diogo Cacoal una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 73, però una magnífica aturada de Doğu Özkutal va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): El Strikers ho intentava per la dreta per mitjà de Jerônimo Almeida, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Arradoi Igartzabal gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Doğu Özkutal va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Prievidza Nine-Nine

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de P99 va anar a parar a la dreta de l'atac on en Bartolomej 'Simpson' Marčík, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 26 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Dezső Jakab, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 205 Minuto 63 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Dennis Johansson era fer passades de llarga distància. Al minut 63 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Dezső Jakab però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 205 Minuto 82 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): P99 va estar a punt de marcar quan Dennis Johansson va fer una passada impressionant a Hannes Kiendler, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): P99 van sortir al contraatac al minut 90, però Bartolomej 'Simpson' Marčík va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bartolomej 'Simpson' Marčík.