Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731191078

Amistoso (Int., RC) 731191078 Información oficial sobre el partido 731191078 en Hattrick

01.05.2024 22:00:00

F.C.CARVALHEIRO Alineación oficial del equipo 'F.C.CARVALHEIRO' en el partido 0 - 1 FC Kozodírky Alineación oficial del equipo 'FC Kozodírky' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C.CARVALHEIRO Alineación oficial del equipo 'F.C.CARVALHEIRO' en el partido 1 - 1 FC Kozodírky Alineación oficial del equipo 'FC Kozodírky' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
39,3 % 32,8 % 27,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.CARVALHEIRO

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Şaban Selçuk de F.C.CARVALHEIRO va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Yousef Abbas Jaghbeer de F.C.CARVALHEIRO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC Kozodírky

Goles Goles

  • 172 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Kozodírky va ser finalitzada des de l'esquerra per Ion Niţă al minut 79. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Alfonso Iturriospe va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Aristóbulo Cingolanni, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 241 Minuto 31 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Kozodírky, l'equip va recuperar la pilota al minut 31 i va contraatacar. En Martin Šuranský va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al minut 32, un refús desafortunat de Aristóbulo Cingolanni, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Zdenek Jurda no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Kozodírky va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 41, quan Martin Šuranský va quedar-se sol davant el porter Aristóbulo Cingolanni, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Es duien 52 minuts de partit jugats quan Vratislav Šimíček va estar a punt de posar per davant a Kozodírky amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Aristóbulo Cingolanni va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Kozodírky que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Vratislav Šimíček, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Mihail Guţu va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 78, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Aristóbulo Cingolanni va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Šimon Šimák es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Martin Šuranský de Kozodírky la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.