Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731188232

Amistoso (Int., RC) 731188232 Información oficial sobre el partido 731188232 en Hattrick

01.05.2024 16:00:00

Remember Trondheim 2006 Alineación oficial del equipo 'Remember Trondheim 2006' en el partido 0 - 4 Portland Pathogens Alineación oficial del equipo 'Portland Pathogens' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Remember Trondheim 2006 Alineación oficial del equipo 'Remember Trondheim 2006' en el partido 1 - 6 Portland Pathogens Alineación oficial del equipo 'Portland Pathogens' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,2 % 0,2 % 94,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Remember Trondheim 2006

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Reidar Hoff! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Trondheim van sortir al contraatac amb encert al minut 84, però Reidar Hoff no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 21, 大地 (Daichi) 坂井 (Sakai) de Trondheim va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Portland Pathogens

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Passats 29 minuts de partit, Pathogens es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Mohd Mohammad bin Kamil es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 190 Minuto 67 (Gol de falta): El Paul Lewis va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel Pathogens. 0-2.
  • 183 Minuto 73 (Gol por la derecha): Al minut 73, Pathogens va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Adnan Ikhwan, amb un xut sec des de la dreta.
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al minut 81, un xut de Mohd Mohammad bin Kamil des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Adnan Ikhwan de Pathogens, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 10, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Jannes Ritzema va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Einar Kaspersen, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 270 Minuto 18 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Eigil Stein al minut 18 semblava entrar, però Einar Kaspersen va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Pathogens quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Sherwin Brooks va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Eric Wint va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 79, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Pier Giuseppe Francia al minut 83, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mohd Mohammad bin Kamil de Pathogens amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.