Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731187931

Amistoso (Int., RC) 731187931 Información oficial sobre el partido 731187931 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

Reincarnate FC Alineación oficial del equipo 'Reincarnate FC' en el partido 0 - 2 Stoffes gubbz Alineación oficial del equipo 'Stoffes gubbz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Reincarnate FC Alineación oficial del equipo 'Reincarnate FC' en el partido 0 - 1 Stoffes gubbz Alineación oficial del equipo 'Stoffes gubbz' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Reincarnate FC

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 78 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Thomas Falkflod es va comportar com un juvenil al minut 78 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 72 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Ulises Estevez s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Stoffes gubbz

Goles Goles

  • 116 Minuto 72 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 72 minuts quan Ahmed Bejtić va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Leffe Trankvist, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.
  • 184 Minuto 79 (Gol de penalti): Al minut 79 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Stoffes, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Sammy Edwards va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 29 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Ahmed Bejtić va rebre molts aplaudiments. Al minut 29 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 273 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Ottar Kärrbo va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Józef Barylski, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Stoffes va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 60, quan Leffe Trankvist va quedar-se sol davant el porter Józef Barylski, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 65 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ottar Kärrbo ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Thomas Falkflod es va quedar sol davant del porter, al minut 73. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Dragoje Milivojević va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 74, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.