Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731187542

Amistoso (Int., RC) 731187542 Información oficial sobre el partido 731187542 en Hattrick

01.05.2024 18:05:00

KS Pingwiny Alineación oficial del equipo 'KS Pingwiny' en el partido 2 - 3 Rayo del Tolete Alineación oficial del equipo 'Rayo del Tolete' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
KS Pingwiny Alineación oficial del equipo 'KS Pingwiny' en el partido 2 - 1 Rayo del Tolete Alineación oficial del equipo 'Rayo del Tolete' en el partido
Tiene un resultado normal 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KS Pingwiny

Goles Goles

  • 122 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Al minut 17 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Pingwiny va ser Alessio Martina.
  • 132 Minuto 18 (Gol por la izquierda): En Patryk Stępczak de Pingwiny va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): En Patryk Stępczak va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 74, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 213 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): Longinus Korniak de Pingwiny va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 77, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Zbigniew Raczykowski de Pingwiny va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Patryk Stępczak.

Rayo del Tolete

Goles Goles

  • 154 Minuto 38 (Gol de penalti): Tolete va reduir les diferències al marcador en anotar el 2 - 1 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Isidre Postils.
  • 161 Minuto 68 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Rafael Laval que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 71 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 71, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Félix Gastón es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Laval de Tolete es va emportar una amonestació al minut 24 per provocar un rival.