Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731186404

Amistoso (Int.) 731186404 Información oficial sobre el partido 731186404 en Hattrick

01.05.2024 10:00:00

Fc 22 Decembrie Alineación oficial del equipo 'Fc 22 Decembrie' en el partido 4 - 0 Sjösports Glada gossar Alineación oficial del equipo 'Sjösports Glada gossar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Fc 22 Decembrie Alineación oficial del equipo 'Fc 22 Decembrie' en el partido 2 - 0 Sjösports Glada gossar Alineación oficial del equipo 'Sjösports Glada gossar' en el partido
Tiene suerte 2.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fc 22 Decembrie

Goles Goles

  • 106 Minuto 32 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Cătălin Neagu va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 32, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Decembrie, mentre ja celebrava el 1 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Decembrie va augmentar la diferència quan Ioan-Eugen Oneţ no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 105 Minuto 51 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 51, Adrian Mrejeru va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Emil Soare, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 3 - 0.
  • 130 Minuto 52 (Gol de falta): Tico Goytacaz va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 52 que va ampliar l'avantatge pels locals: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Nicholas Swärdblom no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Alexandru-Bogdan Paraschiva estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 240 Minuto 55 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Decembrie van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 55 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Tico Goytacaz, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Lucian Motrun es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 34 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lucian Motrun de Decembrie va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Sjösports Glada gossar