Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731185467

Amistoso (Int., RC) 731185467 Información oficial sobre el partido 731185467 en Hattrick

30.04.2024 18:25:00

FV Wokuhl Alineación oficial del equipo 'FV Wokuhl' en el partido 0 - 5 Fora Tsarina Fenix Alineación oficial del equipo 'Fora Tsarina Fenix' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
FV Wokuhl Alineación oficial del equipo 'FV Wokuhl' en el partido 1 - 5 Fora Tsarina Fenix Alineación oficial del equipo 'Fora Tsarina Fenix' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,5 % 0,1 % 97,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FV Wokuhl

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Ingo Luisenhof va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Wokuhl se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 290 Minuto 7 (Ocasión de falta): En Yannick Thüme va arrancar a córrer, i no el van poden parar. Semblava un Testarrossa. Però quan la gent ja s'aixecava del seient, es va entrebancar i la jugada va quedar en no res.
  • 289 Minuto 25 (Ocasión evento especial): En Marko Rees, al minut 25 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Michael MacNeil el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 240 Minuto 53 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Wokuhl sortien al contraatac. La falta llançada per Volker Rahlstedter va sortir força alta sense massa perill.
  • 289 Minuto 85 (Ocasión evento especial): Tothom coneixia a en Marko Rees per la seva rapidesa. Al minut 85 va intentar marxar per velocitat d'en Michael MacNeil, però aquest no era pas més lent, així que va aturar el perill sense massa complicacions.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 2 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Yannick Thüme de Wokuhl va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Fora Tsarina Fenix

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Al minut 10 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Tsarina prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Christophe Colman.
  • 182 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Al minut 12 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Simon Thornton va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 183 Minuto 27 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 27, Tsarina va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Christophe Colman.
  • 183 Minuto 58 (Gol por la derecha): Al minut 58, Tsarina va augmentar el seu avantatge a 0 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Michael MacNeil, amb un xut sec des de la dreta.
  • 142 Minuto 67 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 67 minuts quan Michael MacNeil va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 5 per a Tsarina.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52 Robin Zyla va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Kolozs Szepesy, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Vincent Nemeth quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Robin Zyla, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alexey Pollard de Tsarina la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.