Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731185379

Amistoso (RC) 731185379 Información oficial sobre el partido 731185379 en Hattrick

01.05.2024 04:00:00

Chiwi Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Chiwi Fútbol Club' en el partido 7 - 1 FC Lothlorien Alineación oficial del equipo 'FC Lothlorien' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Chiwi Fútbol Club Alineación oficial del equipo 'Chiwi Fútbol Club' en el partido 3 - 1 FC Lothlorien Alineación oficial del equipo 'FC Lothlorien' en el partido
Tiene mucha potra 2.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chiwi Fútbol Club

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Lleyton Sechi-Johnson, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del CFC se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 4.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de CFC a 2 - 0. Teddy Poto va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan CFC va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Amadou Sarr des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): CFC va augmentar la diferència quan Oleh Maximov no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.
  • 133 Minuto 88 (Gol por la derecha): Amadou Sarr va incrementar l'avantatge de CFC amb el 5 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 138 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Neelko Cajot estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Amadou Sarr va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 6 - 1 al minut 89.
  • 137 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Neelko Cajot la va convertir en gol amb un remat de cap en Teimua Gammage tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 89 el marcador es va actualitzar: 7 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Didier Gillmann va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de CFC se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 237 Minuto 38 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Lleyton Sechi-Johnson va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Neelko Cajot va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Aleksandar Vokač de CFC va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kay Holzhammer de CFC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Teimua Gammage de CFC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Kay Holzhammer de CFC es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 89.

FC Lothlorien

Goles Goles

  • 153 Minuto 36 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Yannis Tanneau va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Lothlorien va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 36.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Ziemowit Ramian al minut 21 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 239 Minuto 30 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de István Döme va deixar a Kay Holzhammer assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 251 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Miguel Salvador Amaro va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Desmond Brown.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en István Döme.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Demir Šarić de Lothlorien va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.