Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731184952

Amistoso (Int., RC) 731184952 Información oficial sobre el partido 731184952 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

pobladura del valle 23 Alineación oficial del equipo 'pobladura del valle 23' en el partido 6 - 7 The Emonda's Alineación oficial del equipo 'The Emonda's' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
pobladura del valle 23 Alineación oficial del equipo 'pobladura del valle 23' en el partido 3 - 0 The Emonda's Alineación oficial del equipo 'The Emonda's' en el partido
Tiene bastante suerte 2.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que echar la primitiva, sin duda…
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

pobladura del valle 23

Goles Goles

  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 35 gràcies a la jugada de Eric Cunill, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 122 Minuto 56 (Gol por la izquierda): pobladura prenia la batuta de l'encontre al minut 56, quan en Anastacio Claros va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 114 Minuto 96 (Gol de penalti): pobladura va empatar 3 - 3 gràcies a un penal molt ben xutat per Rafał Łazarewicz, que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Al minut 25 es va veure una gran oportunitat per a pobladura per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Klaus-Jürgen Gardel, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): pobladura va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Rafał Łazarewicz en un 1 contra 1 amb el porter Bertrand Lukas, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Rafał Łazarewicz va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 220 Minuto 92 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 92 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Rafał Łazarewicz va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 223 Minuto 97 (Ocasión por la derecha): pobladura per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 97, quan Eric Cunill va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Anthon Fisker va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 3.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de pobladura, Pedro Gill, col·locà la pilota just a les mans d'en Bertrand Lukas. El marcador: 4 - 4.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Gabriel Escobar de pobladura va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 4.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Eric Cunill de pobladura va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): Antonio Miró de pobladura, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Bertrand Lukas en un bon llançament des del punt fatídic. 5 - 4.
  • 056 Minuto 131 (Penalti marcado): El jugador de pobladura, Ricardo Serna, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 6 - 5 al marcador.
  • 058 Minuto 133 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Vasil Moskov va xutar fora per a pobladura, el marcador es va quedar igual: 6 - 6, ja es veia a venir!

The Emonda's

Goles Goles

  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 39, el Emondas va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Eddo Voordewind, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.
  • 161 Minuto 82 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Patrizio Modenato que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 141 Minuto 93 (Gol de contra por el centro): Yorrick Noyan va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Emondas, al minut 93. El marcador va canviar a 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 38 (Ocasión de falta): El jugador visitant Didier Hinderdael va estar a prop d'igualar l'electrònic al minut 38 amb una falta directa que va sortir fregant el pal esquerre de la porteria.
  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): Emondas van sortir al contraatac amb encert al minut 42, però Aleksander Wrzesiński no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Emondas sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Didier Hinderdael, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 85 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 98 (Ocasión de contra por la derecha): Didier Hinderdael va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Emondas que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Patrizio Modenato de Emondas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Emondas Eddo Voordewind no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Vasil Moskov es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 4.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Emondas Oğuz Eril, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Vasil Moskov. El marcador continuava 4 - 4.
  • 059 Minuto 126 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Mats Kask xutant per a Emondas va fer anar la pilota just on la volia, però Vasil Moskov, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Thomas Dashwood va xutar fora per a Emondas, el marcador es va quedar igual: 4 - 4, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Didier Hinderdael anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a Emondas.
  • 056 Minuto 132 (Penalti marcado): En Yorrick Noyan anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a Emondas.
  • 056 Minuto 134 (Penalti marcado): Alpay Özakan de Emondas, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Vasil Moskov en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 7.