Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731184518

Amistoso (Int.) 731184518 Información oficial sobre el partido 731184518 en Hattrick

30.04.2024 18:30:00

United Majjo Alineación oficial del equipo 'United Majjo' en el partido 1 - 5 Spinterogeno Mosca Alineación oficial del equipo 'Spinterogeno Mosca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
United Majjo Alineación oficial del equipo 'United Majjo' en el partido 1 - 3 Spinterogeno Mosca Alineación oficial del equipo 'Spinterogeno Mosca' en el partido
Tiene un resultado normal 0.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,1 % 0,1 % 96,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

United Majjo

Goles Goles

  • 106 Minuto 33 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El United sempre confia amb les genialitats d'en Matteo Dagostini; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): United van sortir al contraatac amb encert al minut 69, però Axel Wilm no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Matteo Dagostini de United es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Iasonas Kounetas de United es va emportar una amonestació al minut 80 per provocar un rival.

Spinterogeno Mosca

Goles Goles

  • 190 Minuto 39 (Gol de falta): Al 39 minuts, El Spinterogeno va fer el 1-1. En Gavino Vinci va mostrar el perquè li diuen el "Bou de la muntanya", ja que va mostrar la seva potència per marcar el gol.
  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Cesare Rodella quedar desmarcat i marcar per a Spinterogeno al minut 40. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Giorgio Ghiron va augmentar l'avantatge de Spinterogeno a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 82 de partit va donar a Spinterogeno l'avantatge per 1 - 4. Luigi Littera en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Walter Polinari va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 87, i va fer pujar el 1 - 5 per a Spinterogeno.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 23 (Ocasión de falta): En Pietro Raffanelli va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 23. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 262 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37 Cesare Rodella va xutar a porteria des de la banda esquerra, però David Famulla va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 260 Minuto 39 (Ocasión de falta): En Pietro Raffanelli, al minut 39 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 282 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Giorgio Ghiron, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 68 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Spinterogeno va quedar sense poder incrementar el seu marcador.