Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731183063

Amistoso (Int., RC) 731183063 Información oficial sobre el partido 731183063 en Hattrick

01.05.2024 15:25:00

972 Alineación oficial del equipo '972' en el partido 0 - 3 KVNL Alineación oficial del equipo 'KVNL' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
972 Alineación oficial del equipo '972' en el partido 0 - 3 KVNL Alineación oficial del equipo 'KVNL' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

972

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 83 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de 972 va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ricky Heerlen, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Víctor Manuel Bellorín de 972 va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

KVNL

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 6, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Rikus Alderliefste es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Raymon Kusters va augmentar l'avantatge de KVNL a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 116 Minuto 88 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Rikus Alderliefste va acabar en una passada genial cap al jugador de KVNL Mickaël Duvauchelle, que va marcar el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Jurjen Reijerse ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Al minut 8 Adalberto Ferreira va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Wladimir Bolscher, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 216 Minuto 14 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Rikus Alderliefste va ser clau en la jugada d'atac de KVNL al minut 14, quan ell mateix va fer una passada brutal a Olaf Erik Heimel, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 283 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Després de 15 minuts, Wybo Dorren va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Adalberto Ferreira va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): KVNL quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Nik van Rij va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Ruud Hondeveld va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 82, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85 de partit, Rikus Alderliefste va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Nik van Rij, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 89 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. KVNL va quedar sense poder incrementar el seu marcador.