Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731179658

Amistoso (Int., RC) 731179658 Información oficial sobre el partido 731179658 en Hattrick

30.04.2024 18:25:00

Umbrella ...ella ...ella Alineación oficial del equipo 'Umbrella ...ella ...ella' en el partido 1 - 0 NA DE NA Alineación oficial del equipo 'NA DE NA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Umbrella ...ella ...ella Alineación oficial del equipo 'Umbrella ...ella ...ella' en el partido 2 - 0 NA DE NA Alineación oficial del equipo 'NA DE NA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Umbrella ...ella ...ella

Goles Goles

  • 122 Minuto 116 (Gol por la izquierda): Al minut 116 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Umbrella va ser Rudi Tjokroredjo.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 39 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Wolfdieter Rosenhügel va enviar un xut des de 40 metres al minut 39, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 222 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Umbrella va estar a punt de posar-se per davant al minut 83 però Meriç Çağrı Bilal va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): En Rudi Tjokroredjo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 102 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 102 per blocar una centrada d'en Rudi Tjokroredjo va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Umbrella.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 117 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Meriç Çağrı Bilal de Umbrella va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

NA DE NA

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de NDN va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Paco Torquemada va sortir per sobre el travesser.
  • 239 Minuto 115 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Pablo Marañon va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Cornelius Grotte per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.