Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731179326

Amistoso (Int., RC) 731179326 Información oficial sobre el partido 731179326 en Hattrick

01.05.2024 05:30:00

Khao Lak Falcons Alineación oficial del equipo 'Khao Lak Falcons' en el partido 3 - 0 Santander Strong Football Club Alineación oficial del equipo 'Santander Strong Football Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Khao Lak Falcons Alineación oficial del equipo 'Khao Lak Falcons' en el partido 1 - 1 Santander Strong Football Club Alineación oficial del equipo 'Santander Strong Football Club' en el partido
Tiene suerte 0.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,9 % 4,1 % 76,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Khao Lak Falcons

Goles Goles

  • 185 Minuto 32 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Strong. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Hugo Březík la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Falcons es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 0 arribava al minut 32.
  • 134 Minuto 76 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Falcons al minut 76, que va llançar ajustat al pal en Horst Dominic Kolarik. 3 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Falcons va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Artemiy Oksenyuk va sortir per sobre el travesser.

Santander Strong Football Club

Goles Goles

  • 125 Minuto 16 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Christian Myrseth va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 1 - 0 al minut 16.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 5 (Ocasión de penalti): Al minut 5, Christian Myrseth de Strong va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 253 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 62 en Jesús Manuel Moncada va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Nathan Elias Martensen va impedir que reduïssin les diferències al marcador.
  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Nick Williams quasi redueix la diferència al marcador al minut 72, però una gran estirada d'en Nathan Elias Martensen va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.