Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731178743

Amistoso (Int., RC) 731178743 Información oficial sobre el partido 731178743 en Hattrick

01.05.2024 10:50:00

Dynamo Dietikon 09 Alineación oficial del equipo 'Dynamo Dietikon 09' en el partido 4 - 1 Cerca FC Alineación oficial del equipo 'Cerca FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Dynamo Dietikon 09 Alineación oficial del equipo 'Dynamo Dietikon 09' en el partido 2 - 1 Cerca FC Alineación oficial del equipo 'Cerca FC' en el partido
Tiene suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
67,8 % 9,3 % 22,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dynamo Dietikon 09

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Dietikon prenia la batuta de l'encontre al minut 10, quan en Anže Liber va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 137 Minuto 30 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Nguyễn Thuận Anh va anar a parar al cap de Anže Liber que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Dietikon el 2 - 0.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Dobrosław Styn, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Dietikon.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Dietikon va augmentar la diferència quan Dobrosław Styn no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 20 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Vincent Brosseau, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Vincent Brosseau gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Tai Kirm va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 239 Minuto 77 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Joseph Raguth va marxar de Dölf Dal Molin en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Dietikon van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): En Gerrardo Herr, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Cerca FC

Goles Goles

  • 152 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Al minut 36, Cerca va reduir l'avantatge rival a 3 - 1, quan Andrés Pardo va anotar rematant de primera i a l'aire un centre a mitja alçada des de l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 16 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 16 en Terence Geldorp ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Andrés Pardo el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 264 Minuto 19 (Ocasión de penalti): Virgilio Crotti es va convertir en l'heroi del partit quan al minut 19 va aturar un penal a Terence Geldorp.
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Cerca van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Romeo Bonomelli, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.