Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731178732

Amistoso (Int., RC) 731178732 Información oficial sobre el partido 731178732 en Hattrick

01.05.2024 10:50:00

SSV Schülldorf 84 Alineación oficial del equipo 'SSV Schülldorf 84' en el partido 6 - 0 Frankfurt Team Alineación oficial del equipo 'Frankfurt Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SSV Schülldorf 84 Alineación oficial del equipo 'SSV Schülldorf 84' en el partido 5 - 0 Frankfurt Team Alineación oficial del equipo 'Frankfurt Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SSV Schülldorf 84

Goles Goles

  • 124 Minuto 14 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 14 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Ricardo Landaverde. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 132 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Schülldorf va augmentar la diferència quan Remo Lev no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): En Fritz Elbsegler va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Schülldorf pel centre va donar un gran resultat: el gol de Étienne Moles va posar el 4 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Marek Luzar va incrementar l'avantatge de Schülldorf amb el 5 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66, Schülldorf va aconseguir el 6 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Remo Lev, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Al minut 32, Anatol Harbuz gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Nguyễn Trường Chinh va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El jugador local Anatol Harbuz per poc que no incrementa el marcador al minut 81. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Nguyễn Trường Chinh va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Frankfurt Team

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 33 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Ahror Mirzaho’jayev haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Frankfurt al minut 33.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Frankfurt va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Vũ Kiên, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Frédéric Gaudillière de Frankfurt va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Huỳnh Phúc Hà de Frankfurt amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.