Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731177395

Amistoso (Int.) 731177395 Información oficial sobre el partido 731177395 en Hattrick

01.05.2024 20:00:00

Brinck FC Alineación oficial del equipo 'Brinck FC' en el partido 4 - 3 Subliemteam Alineación oficial del equipo 'Subliemteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Brinck FC Alineación oficial del equipo 'Brinck FC' en el partido 1 - 1 Subliemteam Alineación oficial del equipo 'Subliemteam' en el partido
Tiene bastante suerte 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,6 % 34,9 % 28,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Brinck FC

Goles Goles

  • 124 Minuto 11 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 11 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Tommy Skoggren. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 132 Minuto 26 (Gol por la izquierda): En Åke Andersson va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Brinck pel centre va donar un gran resultat: el gol de Dan Andersson va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Brinck a 4 - 1. Tommy Skoggren va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Brinck va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jan Olsson, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82, Stefan Hansson gairebé va marcar per a Brinck des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 234 Minuto 85 (Ocasión de penalti): Un penal al minut 85 va donar als locals l'oportunitat d'ampliar el seu avantatge, però Tommy Skoggren estava massa segur de si mateix i va enviar la pilota fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tommy Skoggren.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Stefan Hansson de Brinck va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Subliemteam

Goles Goles

  • 137 Minuto 34 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 34 una excel·lent centrada de Gait van Min va arribar a Dave Coppens, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 1 al marcador.
  • 151 Minuto 80 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 80 del partit, anotant el 4 - 2, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Desmond Brummelhuis.
  • 151 Minuto 81 (Gol por el centro): Al minut 81 els aficionats de Subliemteam van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Zeger Jol va anotar el 4 - 3 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 42, Dave Coppens de Subliemteam va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Lennaert Hupperts de Subliemteam amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.