Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731177214

Amistoso (Int.) 731177214 Información oficial sobre el partido 731177214 en Hattrick

01.05.2024 10:00:00

Real WereWolves Alineación oficial del equipo 'Real WereWolves' en el partido 4 - 1 Zebras CF Alineación oficial del equipo 'Zebras CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real WereWolves Alineación oficial del equipo 'Real WereWolves' en el partido 3 - 1 Zebras CF Alineación oficial del equipo 'Zebras CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real WereWolves

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): WereWolves va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 3 Mário Morgado va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 120 Minuto 32 (Gol de falta): Una falta al minut 32 va provocar un lliure directe. Guido Ferraro el va llançar amb potència i col·locació i va fer el 2 - 1, davant el deliri dels aficionats.
  • 143 Minuto 39 (Gol de contra por la derecha): José Ramón Caunedo va marcar al minut 39 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 3 - 1.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Karl Kefer, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a WereWolves.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): WereWolves va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Radu-Ştefan Lupea va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Guillermo Romero.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Mário Morgado una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 33, però una magnífica aturada de Guillermo Romero va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 236 Minuto 47 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Ángel Pérez Miguel es va comportar com un juvenil al minut 47 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Zebras CF

Goles Goles

  • 138 Minuto 7 (Gol evento especial extremo + rematador): Josep Oriol Tàssies estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Benjamí Revert va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Zebras, l'equip va recuperar la pilota al minut 34 i va contraatacar. En Riyad Chemakh va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Benjamí Revert de Zebras la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.