Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731175852

Amistoso (Int., RC) 731175852 Información oficial sobre el partido 731175852 en Hattrick

02.05.2024 01:00:00

Wisconsin Death Trip Alineación oficial del equipo 'Wisconsin Death Trip' en el partido 1 - 4 bm-kicker fc Alineación oficial del equipo 'bm-kicker fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Wisconsin Death Trip Alineación oficial del equipo 'Wisconsin Death Trip' en el partido 0 - 1 bm-kicker fc Alineación oficial del equipo 'bm-kicker fc' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wisconsin Death Trip

Goles Goles

  • 140 Minuto 41 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Wisconsin el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Roberts Rūķis va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!
  • 125 Minuto 43 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Charlie Shugart va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 43. 1-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Wisconsin, l'equip va recuperar la pilota al minut 20 i va contraatacar. En Charlie Shugart va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Michael Park.

bm-kicker fc

Goles Goles

  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Al minut 16 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a bm-kicker prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Jalil Terrell.
  • 182 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Jalil Terrell va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 190 Minuto 76 (Gol de falta): El Leon Luca Reissig va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel bm-kicker. 1-4.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Manuel Bandelloni va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 19, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): bm-kicker quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Ernesto Panaccio va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Després de 71 minuts, Leon Luca Reissig va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Sergio Garayo va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 236 Minuto 82 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Michael Park va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.