Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731173993

Amistoso (Int.) 731173993 Información oficial sobre el partido 731173993 en Hattrick

30.04.2024 19:15:00

Hangover DBC Alineación oficial del equipo 'Hangover DBC' en el partido 3 - 0 Atlético Mallorca Alineación oficial del equipo 'Atlético Mallorca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hangover DBC Alineación oficial del equipo 'Hangover DBC' en el partido 2 - 0 Atlético Mallorca Alineación oficial del equipo 'Atlético Mallorca' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hangover DBC

Goles Goles

  • 124 Minuto 65 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 65 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Massimiliano Beraldo. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Hangover a 2 - 0. Roberto Meccio va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87, Hangover va aconseguir el 3 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Roberto Meccio, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Daan Verkroost va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Hangover va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Chemi Greenberg va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Manuel Ruiz Girón.
  • 223 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Hangover per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 34, quan Luigi Conti va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 239 Minuto 75 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Mostrant tota la seva tècnica, en Joni Närhi va aprofitar la debilitat en el joc terrestre d'en Manuel Anguita per fer-li una sotana i encarar la porteria, però el seu xut va ser aturat pel porter.
  • 233 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Matteo Capone va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En Massimiliano Beraldo es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Massimiliano Beraldo de Hangover va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Roberto Meccio de Hangover va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Atlético Mallorca

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 84 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ruediger Schefz va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 84. En Marco Del Panta va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ruediger Schefz de Atlético la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.