Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731172494

Amistoso (Int., RC) 731172494 Información oficial sobre el partido 731172494 en Hattrick

01.05.2024 12:25:00

VILAKA TEAM Alineación oficial del equipo 'VILAKA TEAM' en el partido 5 - 0 Furttal's zweiter Akt Alineación oficial del equipo 'Furttal's zweiter Akt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
VILAKA TEAM Alineación oficial del equipo 'VILAKA TEAM' en el partido 6 - 0 Furttal's zweiter Akt Alineación oficial del equipo 'Furttal's zweiter Akt' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VILAKA TEAM

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a VILAKA va ser Pablo Torres.
  • 131 Minuto 17 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de VILAKA va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Miguel Ángel Navarro progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): VILAKA va augmentar la diferència quan Afonso Corme no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 119 Minuto 55 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Fred Bain sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Miguel Ángel Navarro que, efectivament, va fer pujar el 4 - 0!
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Al minut 58 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Luis Jurado, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 0 per a VILAKA.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): El jugador local Pablo Torres per poc que no incrementa el marcador al minut 19. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Sylvère Marignan va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78, Joan Llaugé gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Otis Dwarika va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Otis Dwarika al minut 81 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Isaac Basolí va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Emil Adenau, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Abdelsalem El-Mesrar de VILAKA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Furttal's zweiter Akt