Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731171331

Amistoso (RC) 731171331 Información oficial sobre el partido 731171331 en Hattrick

01.05.2024 08:45:00

Purger ZG Alineación oficial del equipo 'Purger ZG' en el partido 0 - 3 HNK Antunos Alineación oficial del equipo 'HNK Antunos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Purger ZG Alineación oficial del equipo 'Purger ZG' en el partido 0 - 2 HNK Antunos Alineación oficial del equipo 'HNK Antunos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Purger ZG

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): ZGB 78 van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 6, però el xut de Zvonimir Gotovina des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 243 Minuto 69 (Ocasión de contra por la derecha): Roko Vela va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de ZGB 78 que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

HNK Antunos

Goles Goles

  • 173 Minuto 20 (Gol por la derecha): El jugador de Antunos Bernard Jerbić va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 20 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 182 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Al minut 57, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan David Grbin va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 180 Minuto 74 (Gol de falta): Al minut 74, una falta xutada per Bernard Jerbić va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 3 per a Antunos. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Tonko Štrkalj va marcar al minut 5 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 282 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Srđan Grnčarov es va quedar sol davant del porter, al minut 22. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): David Grbin, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 24 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Antunos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del ZGB 78. La jugada d'estratègia del Antunos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Aldo Sepčić va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en David Grbin, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 285 Minuto 68 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Antunos van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Toma Balancana, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 218 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Toma Balancana va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Šime Povalec rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Srđan Grnčarov de Antunos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.