Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731171246

Amistoso 731171246 Información oficial sobre el partido 731171246 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

Mis muelas C.F. Alineación oficial del equipo 'Mis muelas C.F.' en el partido 1 - 7 Solo1Mas F.C. Alineación oficial del equipo 'Solo1Mas F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Mis muelas C.F. Alineación oficial del equipo 'Mis muelas C.F.' en el partido 0 - 8 Solo1Mas F.C. Alineación oficial del equipo 'Solo1Mas F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mis muelas C.F.

Goles Goles

  • 119 Minuto 52 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Javier Enrique Vieítez va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 4 al minut 52.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 74 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Víctor Rosal era fer passades de llarga distància. Al minut 74 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Primo Rodríguez Pérez però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 42 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Ermenegildo Mazzanti s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Horst-Anton Jachmann de muelas es va guanyar la targeta groga merescudament.

Solo1Mas F.C.

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Pekka Erämaa va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 182 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Al minut 28 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Daniel Díaz de Quintana va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 181 Minuto 30 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Daniel Díaz de Quintana de Solo1Mas l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 30 de partit.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 41 de partit va donar a Solo1Mas l'avantatge per 0 - 4. Giorgio Pongo en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Riewerd de Wijs de Solo1Mas va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 5 al minut 69. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 180 Minuto 77 (Gol de falta): Al minut 77, una falta xutada per Pekka Erämaa va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 6 per a Solo1Mas. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 183 Minuto 79 (Gol por la derecha): Ken Sernjak va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 7 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Pekka Erämaa que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47 de partit, Ken Sernjak va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Franklyn Fuertes va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Riewerd de Wijs de Solo1Mas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Giorgio Pongo de Solo1Mas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 83 del partit, Giorgio Pongo de l'equip Solo1Mas, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.