Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731162131

Amistoso (RC) 731162131 Información oficial sobre el partido 731162131 en Hattrick

01.05.2024 12:20:00

Kamp Krusty Alineación oficial del equipo 'Kamp Krusty' en el partido 1 - 3 CENTRO SAN VIATOR Alineación oficial del equipo 'CENTRO SAN VIATOR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Kamp Krusty Alineación oficial del equipo 'Kamp Krusty' en el partido 0 - 7 CENTRO SAN VIATOR Alineación oficial del equipo 'CENTRO SAN VIATOR' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kamp Krusty

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Krusty van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Evgeniy Korzinkin va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 29 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 29 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Ghani Jarfi va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

CENTRO SAN VIATOR

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): En Ştefan-Lucian Anastasiei donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 7 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 172 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de CENTRO va ser finalitzada des de l'esquerra per Ischa Scholten al minut 75. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Al minut 77, CENTRO va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Normando Barreiro Silva, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 10 (Ocasión de contra por la derecha): CENTRO van sortir al contraatac amb encert al minut 10, però Tomas Comparato no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 281 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Isaac Llort quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de José Enrique Rivera, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 56 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Normando Barreiro Silva ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Amirreza Chini Sazi de CENTRO amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 76, Miguel Iribarrena de CENTRO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.