Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731162047

Amistoso 731162047 Información oficial sobre el partido 731162047 en Hattrick

01.05.2024 12:05:00

LlorenteTeam Alineación oficial del equipo 'LlorenteTeam' en el partido 3 - 3 bot gpt-3.5 Alineación oficial del equipo 'bot gpt-3.5' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
LlorenteTeam Alineación oficial del equipo 'LlorenteTeam' en el partido 1 - 4 bot gpt-3.5 Alineación oficial del equipo 'bot gpt-3.5' en el partido
Tiene suerte 0.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LlorenteTeam

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): LlorenteTeam s'avançava al marcador al minut 5, després d'un rebot que va caçar en Guillem Llavall per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 111 Minuto 50 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Guillem Llavall va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. LlorenteTeam empatava el partit, 2 a 2, al minut 50.
  • 143 Minuto 76 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de LlorenteTeam eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 76, Volodymyr Tsurkan va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): El jugador local Giuliano Zese per poc que no incrementa el marcador al minut 24. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Miguel Ángel Gómez de Mercado va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Al minut 38 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Malik Boulâich de LlorenteTeam va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Volodymyr Tsurkan va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

bot gpt-3.5

Goles Goles

  • 138 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Luis Navarro Malta la va rematar Manuel Bajo amb una magnífica volea que va fer pujar per a gpt-3.5 el 1 - 1.
  • 173 Minuto 44 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Francesc Xavier Nouviles va poder marcar tot sol el 1 - 2.
  • 162 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Francesc Xavier Nouviles va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 3 - 3 al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17 Pablo Fons va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Nicholas Pachoute va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): gpt-3.5 van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 39, però el xut de Manuel Bajo des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 281 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Al minut 44 de partit, Pedro Acevedo va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 271 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Al minut 67 de partit, Francesc Xavier Nouviles quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 77 (Ocasión por el centro): gpt-3.5 va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Alberto Díez es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 17, Francesc Xavier Nouviles de gpt-3.5 va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.