Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731160466

Amistoso 731160466 Información oficial sobre el partido 731160466 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

X Squadra Alineación oficial del equipo 'X Squadra' en el partido 1 - 1 daniglo17 Alineación oficial del equipo 'daniglo17' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
X Squadra Alineación oficial del equipo 'X Squadra' en el partido 0 - 1 daniglo17 Alineación oficial del equipo 'daniglo17' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

X Squadra

Goles Goles

  • 142 Minuto 60 (Gol de contra por la izquierda): Yavor Krústev va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Squadra i marcant el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Squadra van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Lutosław Erwiński va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 242 Minuto 19 (Ocasión de contra por la izquierda): Squadra van sortir al contraatac al minut 19, però Lutosław Erwiński va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

daniglo17

Goles Goles

  • 161 Minuto 78 (Gol por el centro): Als 78 minuts de partit, Maciej Zmarzła de daniglo17 va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 9 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Squadra. La jugada d'estratègia del daniglo17 per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Olympio Guerber va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Pál Szalai ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Radim Krauz va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 59, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Pedro Zaplana va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Calvino Martel va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 84, quan en Pál Szalai va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.