Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731159251

Amistoso 731159251 Información oficial sobre el partido 731159251 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Real Caba Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Caba Balompié' en el partido 0 - 5 ventura c.f. Alineación oficial del equipo 'ventura c.f.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Real Caba Balompié Alineación oficial del equipo 'Real Caba Balompié' en el partido 0 - 4 ventura c.f. Alineación oficial del equipo 'ventura c.f.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Caba Balompié

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 34 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Alejandro Monsalbe no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en César Enasteasu estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): En Alberto Pla Bernal va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Diego Arauzo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 56, Alejandro Cagiga de RCB va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

ventura c.f.

Goles Goles

  • 174 Minuto 26 (Gol de penalti): En Jean Hernandez va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 26. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Ken Timmins, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Al minut 57, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Ken Timmins va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 70 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Robert Rubio Hernández de ventura l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 70 de partit.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 83 de partit va donar a ventura l'avantatge per 0 - 5. Ken Timmins en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 31 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Federico Urruya, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a RCB, però Cástor Frolaz no va poder encertar el xut.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Gianvito Mastrosimone, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Gianvito Mastrosimone va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Francisco Cerezales de ventura va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 38 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 de partit, Alejandro Monsalbe va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 30 (Tarjeta roja directa): Al minut 30 en Jorge Barato va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.