Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731159056

Amistoso 731159056 Información oficial sobre el partido 731159056 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Steaua éh zin gas Alineación oficial del equipo 'Steaua éh zin gas' en el partido 5 - 2 Iron man F.C Alineación oficial del equipo 'Iron man F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Steaua éh zin gas Alineación oficial del equipo 'Steaua éh zin gas' en el partido 3 - 0 Iron man F.C Alineación oficial del equipo 'Iron man F.C' en el partido
Tiene suerte 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steaua éh zin gas

Goles Goles

  • 112 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Steaua s'esgargamellaven dempeus per esperonar Raül Capell que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 30 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 123 Minuto 65 (Gol por la derecha): Corria el minut 65 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Zisis Adamis, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Steaua pel centre va donar un gran resultat: el gol de Angelo Wetzl va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Lamtoro Cissé, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Steaua va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Tanor Sall va poder fer el 5 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 12 per blocar una centrada d'en Tanor Sall va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Steaua.
  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Steaua enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 210 Minuto 29 (Ocasión de falta): En Zisis Adamis tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 216 Minuto 47 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Anco Lambooij va ser clau en la jugada d'atac de Steaua al minut 47, quan ell mateix va fer una passada brutal a Raül Capell, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 220 Minuto 51 (Ocasión de falta): Al minut 51, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 237 Minuto 72 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Angelo Wetzl estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Anco Lambooij, als 72 minuts, va fallar per ben poc.

Iron man F.C

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Akshay Khanna que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Iron.
  • 150 Minuto 79 (Gol de falta): Al minut 79, Robert Vera-Toscano va reduir el desavantatge amb un llançament de falta. El xut va tocar a la barrera i va descol·locar el porter local. D'aquesta manera Iron tornava a recuperar la confiança amb un 4 - 2 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Gregg Jenkins de Iron es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Allen Allen de Iron es va emportar una amonestació al minut 59 per provocar un rival.