Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731158845

Amistoso 731158845 Información oficial sobre el partido 731158845 en Hattrick

23.04.2024 21:15:00

Azure Alineación oficial del equipo 'Azure' en el partido 4 - 1 Chernomorec Balchik 1914 Alineación oficial del equipo 'Chernomorec Balchik 1914' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Azure Alineación oficial del equipo 'Azure' en el partido 7 - 2 Chernomorec Balchik 1914 Alineación oficial del equipo 'Chernomorec Balchik 1914' en el partido
Tiene bastante mala suerte 7.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Azure

Goles Goles

  • 111 Minuto 38 (Gol por el centro): Tadeusz Seliszka s'emportà una gran ovació del públic local al minut 38, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Azure va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 39 Ormur Birkisson va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Azure a 3 - 1. Tadeusz Seliszka va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): En Ormur Birkisson de Azure va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 31 minuts, en Lucien Koomen no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.
  • 239 Minuto 60 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Akram Yohanna va servir per deixar enrere el gegant Simeon Petkov al minut 60, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Roldán Deu de Azure es va guanyar la targeta groga merescudament.

Chernomorec Balchik 1914

Goles Goles

  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Vladislav Yotzov va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 5 (Ocasión de falta): En Dmitriy Golushkov va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 5. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Boris Ganchev va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Vasil Danev. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 262 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Emil Desev per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 68, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.
  • 254 Minuto 73 (Ocasión de penalti): Al minut 73, els visitants van tenir l'oportunitat d'apropar-se al marcador quan l'àrbitre va assenyalar un penal a favor seu, però Dmitriy Golushkov va fallar-lo.