Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731158738

Amistoso 731158738 Información oficial sobre el partido 731158738 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

AIR JORDAN_ 23 Alineación oficial del equipo 'AIR JORDAN_ 23' en el partido 2 - 3 Real Ecce Homo de Borja Alineación oficial del equipo 'Real Ecce Homo de Borja' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
AIR JORDAN_ 23 Alineación oficial del equipo 'AIR JORDAN_ 23' en el partido 4 - 1 Real Ecce Homo de Borja Alineación oficial del equipo 'Real Ecce Homo de Borja' en el partido
Tiene mala suerte 4.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,8 % 0,4 % 7,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AIR JORDAN_ 23

Goles Goles

  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): AIR JORDAN s'avançava al marcador al minut 41, després d'un rebot que va caçar en Joan Pere Arcís per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 111 Minuto 44 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Joan Pere Arcís va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. AIR JORDAN empatava el partit, 2 a 2, al minut 44.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Pablo Antonio Español va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de AIR JORDAN se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): Sacarino da Pastoriza hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Miguel Gabea havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): AIR JORDAN va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 39 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Joan Alenyar ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): AIR JORDAN va estar a punt de posar-se per davant al minut 43 però Fernando Elorregui va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 218 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip AIR JORDAN Fernando Elorregui quasi marca al minut 62 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Sacarino da Pastoriza l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Joan Alenyar va estar a punt d'acabar en gol al minut 65, però el porter visitant Diego Jiménez va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 74 (Ocasión por el centro): AIR JORDAN enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Real Ecce Homo de Borja

Goles Goles

  • 161 Minuto 42 (Gol por el centro): Borja van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 42, quan Raúl González Bárcena va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): Borja sabia com jugar al contraatac, i al minut 44, Beñat Terrel va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.
  • 172 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Passats 67 minuts de partit, Borja es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Beñat Terrel es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Borja sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Rafael Pineda, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 40 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 285 Minuto 44 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del AIR JORDAN. La jugada d'estratègia del Borja per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ramón Valdivieso va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.