Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731158019

Amistoso (Int.) 731158019 Información oficial sobre el partido 731158019 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Vonbeelzebub Malaka Alineación oficial del equipo 'Vonbeelzebub Malaka' en el partido 2 - 5 pueblo esther futbol club Alineación oficial del equipo 'pueblo esther futbol club ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Insuficiente (5))
Vonbeelzebub Malaka Alineación oficial del equipo 'Vonbeelzebub Malaka' en el partido 2 - 7 pueblo esther futbol club Alineación oficial del equipo 'pueblo esther futbol club ' en el partido
Tiene un resultado normal 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,4 % 0,7 % 88,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vonbeelzebub Malaka

Goles Goles

  • 111 Minuto 20 (Gol por el centro): Ville Könnömäki s'emportà una gran ovació del públic local al minut 20, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 103 Minuto 74 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Vonbeelzebub per la dreta va donar com a resultat un gol de Ville Könnömäki al minut 74 que reduïa la distància a 2 - 4.

pueblo esther futbol club

Goles Goles

  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Gabriel Enrique Andrelo va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): Al minut 25 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Jannick Ziedler que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Lasse Hallaert, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 60 (Gol por la derecha): Pablo Gordillo va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Al minut 77, els visitants es van col·locar 2 - 5 per sobre quan Gabriel Enrique Andrelo va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Després de 55 minuts, Nicola Francolini va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Jean-René Magand va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 282 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Eduardo Maia, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 71 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. pueblo va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 284 Minuto 90 (Ocasión de penalti): Bartolomeo Reynal de pueblo va fallar un penal al minut 90, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Álvaro Francesco Favaloro de pueblo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.