Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731157850

Amistoso (Int.) 731157850 Información oficial sobre el partido 731157850 en Hattrick

24.04.2024 10:45:00

Argovianimals Alineación oficial del equipo 'Argovianimals' en el partido 6 - 5 Ejercitodeorkos Alineación oficial del equipo 'Ejercitodeorkos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Argovianimals Alineación oficial del equipo 'Argovianimals' en el partido 6 - 1 Ejercitodeorkos Alineación oficial del equipo 'Ejercitodeorkos' en el partido
Tiene un resultado normal 6.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Argovianimals

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15 els aficionats van embogir quan en Donato Jeker va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Argovianimals.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Argovianimals va augmentar la diferència quan Servan Roget no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 32 (Gol por el centro): Al minut 32 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Tobias Fischlin, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Argovianimals.
  • 122 Minuto 53 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ottmar Zunkel de Argovianimals aconseguir un gol al minut 53 que posava per davant els locals: 4 - 3.
  • 134 Minuto 68 (Gol de penalti): Als 68 minuts de joc, els nois de Argovianimals van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Ottmar Zunkel augmentant l'avantatge per als locals: 5 - 3.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Karl-Richard Weyden va aprofitar per marcar el 6 - 3 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): El Argovianimals ho intentava per la dreta per mitjà de Tobias Fischlin, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 72 quan Pierre-Éric Baverel de Argovianimals gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): El jugador local Yves Como per poc que no incrementa el marcador al minut 75. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Eder Medina Bernal va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pierre-Éric Baverel de Argovianimals es va guanyar la targeta groga merescudament.

Ejercitodeorkos

Goles Goles

  • 151 Minuto 28 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 28, el jugador visitant László Rajhona va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 141 Minuto 37 (Gol de contra por el centro): Ejercitodeorkos va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 37, quan Juan Luis Laval, sol dins l'àrea, va aconseguir el 3 - 2.
  • 161 Minuto 40 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 40 minuts Juan Luis Laval va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.
  • 108 Minuto 71 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 71, en Carlos Marchante la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Juan Luis Laval que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 106 Minuto 74 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Carlos Marchante sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 74 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 6 - 5 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eduard Boţoc.