Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731156978

Amistoso (Int.) 731156978 Información oficial sobre el partido 731156978 en Hattrick

25.04.2024 00:50:00

Guarne Alineación oficial del equipo 'Guarne' en el partido 1 - 2 O Fealiño Alineación oficial del equipo 'O Fealiño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Guarne Alineación oficial del equipo 'Guarne' en el partido 3 - 1 O Fealiño Alineación oficial del equipo 'O Fealiño' en el partido
Tiene mala suerte 2.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,8 % 0,5 % 8,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Guarne

Goles Goles

  • 103 Minuto 42 (Gol por la derecha): Guarne no perdien la fe, i al minut 42 del partit, Luis Porras va marcar el 1 - 2 després d'una genial jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Guarne va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Gigio Malevolti va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Guarne Luis Porras quasi marca al minut 40 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Donnie Wassenaar l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 213 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Bernhardt Beutling de Guarne va intentar batre la porteria rival al minut 69 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 211 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Bernhardt Beutling hauria d'haver estat gol al minut 71 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Després de 76 minuts, Radek Waldmann va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

O Fealiño

Goles Goles

  • 138 Minuto 20 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Agustín Santa María arribés a peus de Pep Carandell, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Fealiño el 0 - 1.
  • 183 Minuto 22 (Gol por la derecha): Juan Carlos Roca va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): David Martell de Fealiño va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 62 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): En Abdelghaffar Darib va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Juan Carlos Roca de Fealiño es va guanyar la targeta groga merescudament.