Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731156208

Amistoso (Int.) 731156208 Información oficial sobre el partido 731156208 en Hattrick

25.04.2024 03:00:00

Club Atlético Banfield Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Banfield' en el partido 3 - 2 Peterborough United (The Posh) Alineación oficial del equipo 'Peterborough United (The Posh)' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Club Atlético Banfield Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Banfield' en el partido 8 - 1 Peterborough United (The Posh) Alineación oficial del equipo 'Peterborough United (The Posh)' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 8.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club Atlético Banfield

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Banfield, atacant per l'esquerra al minut 20, va aprofitar el magnífic llançament de Luciano Teren Bernal per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 143 Minuto 29 (Gol de contra por la derecha): El jugador Bernd Riebenstahl de Banfield es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 2 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 123 Minuto 89 (Gol por la derecha): El jugador Bernd Riebenstahl de Banfield, després de 89 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Cosmin-Daniel Rogozea va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Andrej Stikić.

Peterborough United (The Posh)

Goles Goles

  • 153 Minuto 30 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Peterborough seguien lluitant fins al final. Al minut 30, fruit d'aquests esforços, Zezva Kvantchiani va marcar el 2 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 162 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Sənan Sadıxov, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 62.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 28, en un 1 contra 1 amb el porter, però Néstor Gabriel Elizondo Rodríguez va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de Helios Joaquín Terrile des de l'esquerra.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): German Kaledin de Peterborough, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 64, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 239 Minuto 67 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Esteban Rebolledo va deixar a Omar Kolehmainen assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 273 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Peterborough va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Néstor Gabriel Elizondo Rodríguez va desviar el xut final de Zezva Kvantchiani després d'una sèrie de rebots i molta confusió.