Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731155854

Amistoso (Int.) 731155854 Información oficial sobre el partido 731155854 en Hattrick

24.04.2024 13:30:00

RFC Bruxellois Alineación oficial del equipo 'RFC Bruxellois' en el partido 2 - 0 Rodericus Alineación oficial del equipo 'Rodericus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RFC Bruxellois Alineación oficial del equipo 'RFC Bruxellois' en el partido 2 - 0 Rodericus Alineación oficial del equipo 'Rodericus' en el partido
Tiene un resultado normal 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RFC Bruxellois

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Bruxellois contenien la respiració mentre en Chris Staelgraeve s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Bruxellois va estar a punt de posar-se per davant al minut 24 però Balz Schnellmann va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 230 Minuto 31 (Ocasión de falta): Al minut 31, Balz Schnellmann gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Passaven 76 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ali Rıza Sezal va rematar alt.

Rodericus

Goles Goles

  • 109 Minuto 38 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Marc Breda va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Erich Pieler va aprofitar el regal, anotant el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 32 (Ocasión de contra por la izquierda): Rodericus van sortir al contraatac al minut 32, però Marc Breda va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Rodericus va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Salvador Mosquera, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Rodericus va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Alejandro Riobóo, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Luis Feliu.