Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731154176

Amistoso (Int., RC) 731154176 Información oficial sobre el partido 731154176 en Hattrick

24.04.2024 12:25:00

F.C.B Barça Alineación oficial del equipo 'F.C.B Barça' en el partido 2 - 6 100 twarzy grzybiarzy Alineación oficial del equipo '100 twarzy grzybiarzy ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C.B Barça Alineación oficial del equipo 'F.C.B Barça' en el partido 1 - 4 100 twarzy grzybiarzy Alineación oficial del equipo '100 twarzy grzybiarzy ' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,2 % 0,1 % 95,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.B Barça

Goles Goles

  • 101 Minuto 24 (Gol por el centro): Jorge Veleña de F.C.B va demostrar les seves habilitats al minut 24 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 1 - 3.
  • 103 Minuto 41 (Gol por la derecha): Passava el minut 41 del matx, quan l'atent Alberto Igartua va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 2 - 4, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Gabriel Dorcas va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 32 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 237 Minuto 51 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Jorge Veleña va fer al minut 51 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Hernesto Macías, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.

100 twarzy grzybiarzy

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador de grzybiarzy Roman Pietryczuk va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 2 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 15 (Gol por el centro): Al minut 15, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Roch Kłodarski va augmentar l'avantatge de grzybiarzy a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 20 (Gol por el centro): Al minut 20, Maciej Nieużyła va augmentar l'avantatge de grzybiarzy a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 31 (Gol por el centro): Władysław Gonera va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 31, i va fer pujar el 1 - 4 per a grzybiarzy.
  • 181 Minuto 54 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Gustaw Dziwiszek de grzybiarzy l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 2 - 5 al minut 54 de partit.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Bartosz Surmacz de grzybiarzy va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 6 al minut 62. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 21 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Daniel Nikonowicz va superar els defenses rivals per velocitat al minut 21 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37 Nazario Ambrona va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Roman Pietryczuk, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Daniel Nikonowicz, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 73 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. grzybiarzy va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Després de 78 minuts, Kajetan Mul va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Nazario Ambrona va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Kajetan Mul després de 90 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Nazario Ambrona va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Maciej Nieużyła de grzybiarzy amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kajetan Mul de grzybiarzy la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.