Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731153256

Amistoso 731153256 Información oficial sobre el partido 731153256 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Navarcles F.C. Alineación oficial del equipo 'Navarcles F.C.' en el partido 3 - 1 Saliso Norangy Alineación oficial del equipo 'Saliso Norangy' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Navarcles F.C. Alineación oficial del equipo 'Navarcles F.C.' en el partido 2 - 0 Saliso Norangy Alineación oficial del equipo 'Saliso Norangy' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,4 % 0,1 % 2,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Navarcles F.C.

Goles Goles

  • 110 Minuto 30 (Gol de falta): Navarcles equilibrava els comptes al minut 30 quan en Antonio Dameto va transformar una falta en el 1 a 1.
  • 140 Minuto 37 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Navarcles el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Antonio Dameto va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 1!
  • 108 Minuto 47 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 47, en Diego Guntín la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Antonio Dameto que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Saliso Norangy

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Martín Elguezabal quedar desmarcat i marcar per a Norangy al minut 29. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, David Casal de Norangy va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.