Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731153150

Amistoso 731153150 Información oficial sobre el partido 731153150 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Monte Alfaro Alineación oficial del equipo 'Monte Alfaro' en el partido 0 - 4 Anenteros CF Alineación oficial del equipo 'Anenteros CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Monte Alfaro Alineación oficial del equipo 'Monte Alfaro' en el partido 0 - 5 Anenteros CF Alineación oficial del equipo 'Anenteros CF' en el partido
Tiene un resultado normal 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Monte Alfaro

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Alessandro Antonelli no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ulrich Martin Retterath de Alfaro va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Anenteros CF

Goles Goles

  • 172 Minuto 11 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Sepehr Habib Eslami quedar desmarcat i marcar per a Anenteros al minut 11. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 138 Minuto 13 (Gol evento especial extremo + rematador): En Sepehr Habib Eslami va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Manuel Núñez la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 2 al marcador.
  • 182 Minuto 17 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 17 de partit va donar a Anenteros l'avantatge per 0 - 3. Vasil Vúlev en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Rafael Sáenz Aragón va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 36, i va fer pujar el 0 - 4 per a Anenteros.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Philippe Terrade de Anenteros va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 50 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65 de partit, Víctor Garcés de los Fayos va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vasil Vúlev de Anenteros amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.