Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731152446

Amistoso (Int., RC) 731152446 Información oficial sobre el partido 731152446 en Hattrick

24.04.2024 14:00:00

AC Atomic Wasteland Alineación oficial del equipo 'AC Atomic Wasteland' en el partido 4 - 2 la seta Alineación oficial del equipo 'la seta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AC Atomic Wasteland Alineación oficial del equipo 'AC Atomic Wasteland' en el partido 3 - 0 la seta Alineación oficial del equipo 'la seta' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Atomic Wasteland

Goles Goles

  • 102 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Als 47 minuts, una gran jugada per l'esquerra de Wasteland va acabar amb la pilota als peus de Štefan Beránek que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 2.
  • 114 Minuto 65 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 65. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Štefan Beránek va empatar el partit, 2 - 2, sense complicar-se la vida.
  • 123 Minuto 96 (Gol por la derecha): Wasteland s'avançava al marcador al minut 96, després d'un rebot que va caçar en Jaromír Zamrzla per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 97 (Gol por la derecha): Wasteland va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Jaromír Zamrzla va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Wasteland va estar a punt de posar-se per davant al minut 5 però Štefan Beránek va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Wasteland Gustav Halfar quasi va assolir l'empat al minut 29 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 202 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Wasteland va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 33 que Fabio Galbignani no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 223 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Wasteland per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 69, quan Jaroslav Holouš va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 11, Ota Franek de Wasteland va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

la seta

Goles Goles

  • 170 Minuto 22 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Serge Corde al minut 22 va permetre a seta prendre avantatge per 0 - 1.
  • 186 Minuto 30 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de seta va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Szilveszter Szebedy.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): Carlos Lanhoso va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de seta que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nail Güldal de seta es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.