Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731152082

Amistoso 731152082 Información oficial sobre el partido 731152082 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

ValliFC Alineación oficial del equipo 'ValliFC' en el partido 1 - 5 INDEPENDENCIA.F.C Alineación oficial del equipo 'INDEPENDENCIA.F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
ValliFC Alineación oficial del equipo 'ValliFC' en el partido 0 - 5 INDEPENDENCIA.F.C Alineación oficial del equipo 'INDEPENDENCIA.F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ValliFC

Goles Goles

  • 104 Minuto 57 (Gol de penalti): Al minut 57, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Marc Eshun va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 41 (Ocasión de falta): ValliFC va disposar d'una falta prop de l'àrea al minut 41, però el xut va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nicola Raillo de ValliFC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rodger Lambert.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marc Eshun de ValliFC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

INDEPENDENCIA.F.C

Goles Goles

  • 173 Minuto 28 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 28, quan Angel Botev va posar els visitants INDEPENDENCIA.F.C per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Juan Ramos Alonso va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de INDEPENDENCIA.F.C, Giuseppe Ceci, que va marcar, sense saber com, el 0 - 2.
  • 181 Minuto 38 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Barry Martha de INDEPENDENCIA.F.C l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 38 de partit.
  • 183 Minuto 53 (Gol por la derecha): Al minut 53, un xut de Nikolay Ivanov des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 4 i el públic s'enfadava.
  • 137 Minuto 66 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Giuseppe Ceci la va convertir en gol amb un remat de cap en Philip Nisbet tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 66 el marcador es va actualitzar: 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22, un refús desafortunat de Vlastimil Jirava, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Bernardo Isarraga no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 282 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31 Vlastimil Jirava va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Adonis Siompolos, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Angel Botev quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Vlastimil Jirava, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Philip Nisbet després de 47 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Vlastimil Jirava va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): INDEPENDENCIA.F.C quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Jaider Peralta va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Enock Duah de INDEPENDENCIA.F.C amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.