Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731151729

Amistoso (Int.) 731151729 Información oficial sobre el partido 731151729 en Hattrick

23.04.2024 19:15:00

Atletico Puteoli Alineación oficial del equipo 'Atletico Puteoli' en el partido 7 - 2 Viana e Benfica Alineación oficial del equipo 'Viana e Benfica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Atletico Puteoli Alineación oficial del equipo 'Atletico Puteoli' en el partido 4 - 0 Viana e Benfica Alineación oficial del equipo 'Viana e Benfica' en el partido
Tiene bastante suerte 4.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Puteoli

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Nevio Barbagallo de Atletico aconseguir un gol al minut 6 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Aleh Banitsevich, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Atletico se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 41.
  • 132 Minuto 43 (Gol por la izquierda): En Ernesto Marronaro de Atletico va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 1.
  • 131 Minuto 52 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Marcel Paczewski va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 130 Minuto 68 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Adolfo Magrini va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 68 el resultat passava a ser de 5 - 2.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Adolfo Magrini, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 2 per a Atletico.
  • 116 Minuto 73 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 73, en Ernesto Marronaro del Atletico va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Marcel Paczewski que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 7 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 31 quan David Sardini de Atletico gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Zsombor Törös! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Al minut 65 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després George Germain de Atletico va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 235 Minuto 74 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en George Germain va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Ernesto Marronaro de Atletico es va guanyar la targeta groga merescudament.

Viana e Benfica

Goles Goles

  • 143 Minuto 32 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Benfica eren letals, i Fabrício de Morais va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 1 entrant des de la dreta.
  • 105 Minuto 58 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 58, Reda Ouazzani va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Ruperto Duarte que, sense oposició, la va convertir en gol 4 - 2. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"