Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731151691

Amistoso (Int.) 731151691 Información oficial sobre el partido 731151691 en Hattrick

24.04.2024 11:30:00

One More Magic Potion Alineación oficial del equipo 'One More Magic Potion' en el partido 4 - 0 CF MÀF Alineación oficial del equipo 'CF MÀF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
One More Magic Potion Alineación oficial del equipo 'One More Magic Potion' en el partido 0 - 1 CF MÀF Alineación oficial del equipo 'CF MÀF' en el partido
Tiene mucha potra 0.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,0 % 0,4 % 91,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

One More Magic Potion

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Lucas Bondi de Potion aconseguir un gol al minut 12 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 142 Minuto 14 (Gol de contra por la izquierda): Ross Sheppard va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Potion i marcant el 2 - 0.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Potion a 3 - 0. Ross Sheppard va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 139 Minuto 37 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Nunzius Steinbach! Un inimaginable dribbling sobre Koikili Askarretazabal va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 4 - 0 per a Potion.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nunzius Steinbach de Potion amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

CF MÀF

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del MÀF va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Silvio Christinger no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Lawrence Rockney de MÀF va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.