Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731151517

Amistoso 731151517 Información oficial sobre el partido 731151517 en Hattrick

24.04.2024 12:05:00

Paquetones SAD Alineación oficial del equipo 'Paquetones SAD' en el partido 4 - 4 Lloronas FC Alineación oficial del equipo 'Lloronas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Paquetones SAD Alineación oficial del equipo 'Paquetones SAD' en el partido 3 - 4 Lloronas FC Alineación oficial del equipo 'Lloronas FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
23,7 % 11,1 % 65,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Paquetones SAD

Goles Goles

  • 101 Minuto 43 (Gol por el centro): Al minut 43, Kismi Mulero es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 3, reduint la distància pels locals.
  • 101 Minuto 44 (Gol por el centro): El Paquetones no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Melvin Ehnborn es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 4.
  • 101 Minuto 47 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Melvin Ehnborn, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 3 - 4 per a Paquetones.
  • 111 Minuto 90 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 90, José Miguel Sorogoyen de Paquetones empatava el partit: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Óscar Gascón no s'ho podia creure.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): En Ingmar Kant va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 212 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Melvin Ehnborn va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Paquetones Óscar Gascón quasi va assolir l'empat al minut 74 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 213 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Manuel Maura de Paquetones va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 84, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Matteo Borino de Paquetones amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lloronas FC

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): En Antony Toutain donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 14 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 119 Minuto 17 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): 邓 (Deng) 力庆 (Liqing) va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 0 - 2 al minut 17.
  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 38 minuts, el tirador de faltes del Lloronas va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en István Bazsó, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 3 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44, els visitants es van col·locar 1 - 4 per sobre quan Orlín Gil Pérez va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 41 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Alfredo Manso estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Pedro Dolcinellas, als 41 minuts, va fallar per ben poc.
  • 284 Minuto 44 (Ocasión de penalti): Luis Teruel de Lloronas va fallar un penal al minut 44, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.
  • 282 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66 Fabiano Anafreita va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Pedro Dolcinellas, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.