Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731149730

Amistoso (Int.) 731149730 Información oficial sobre el partido 731149730 en Hattrick

24.04.2024 07:45:00

Perguruan Megicom Sakti Alineación oficial del equipo 'Perguruan Megicom Sakti' en el partido 3 - 0 Chili Pork Alineación oficial del equipo 'Chili Pork' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Perguruan Megicom Sakti Alineación oficial del equipo 'Perguruan Megicom Sakti' en el partido 4 - 0 Chili Pork Alineación oficial del equipo 'Chili Pork' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Perguruan Megicom Sakti

Goles Goles

  • 121 Minuto 50 (Gol por el centro): Perguruan va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 50 Zufarrino Asmara va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 118 Minuto 54 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 54, Merlin Mottram va pentinar un córner cap al segon pal que Mario Vuaillat va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 0.
  • 133 Minuto 64 (Gol por la derecha): Amb 64 minuts jugats, en Mehdi Roudbari va augmentar l'avantatge de Perguruan a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Perguruan va estar a punt de posar-se per davant al minut 22 però Čestmír Kováč va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Zufarrino Asmara va estar a punt d'avançar els locals al minut 23 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Perguruan va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Sudarmaji Yudohusodo va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter 堂日图格米什 (Tengritughmi 乌兹别克 (Ozbek).
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): El Perguruan ho intentava per la dreta per mitjà de Paul Adams, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 230 Minuto 82 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Zufarrino Asmara, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 218 Minuto 84 (Ocasión evento especial córner peinado): Paul Adams hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Stanko Stanimirov havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Chili Pork