Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731149370

Amistoso 731149370 Información oficial sobre el partido 731149370 en Hattrick

25.04.2024 02:15:00

FC Internacional De Motupe Alineación oficial del equipo 'FC Internacional De Motupe ' en el partido 3 - 2 SuDeporoso Alineación oficial del equipo 'SuDeporoso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Internacional De Motupe Alineación oficial del equipo 'FC Internacional De Motupe ' en el partido 0 - 1 SuDeporoso Alineación oficial del equipo 'SuDeporoso' en el partido
Tiene bastante suerte 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,1 % 0,1 % 95,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Internacional De Motupe

Goles Goles

  • 111 Minuto 42 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 42, Nils Zappenduster de Internacional empatava el partit: 1 - 1.
  • 114 Minuto 75 (Gol de penalti): Després de 75 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al Internacional, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Norbert Pirich de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 2. El públic estava boig d'alegria!
  • 121 Minuto 79 (Gol por el centro): Internacional va aconseguir el 3 - 2 que desfeia l'empat quan al minut 79 Horia Berchişan va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Al minut 71 el Internacional va posar setge sobre la defensa central visitant però en Nils Zappenduster no va estar gens encertat.

SuDeporoso

Goles Goles

  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 39, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Ricardo Cadenillas es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 172 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Al minut 65 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a SuDeporoso prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Felipe Murillo.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 17 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Alcides Jové va ser clau en la jugada d'atac de SuDeporoso al minut 17, quan ell mateix va fer una passada brutal a Carlos Larios, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 285 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de SuDeporoso la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Wilder Uezu s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Matías Huanca es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.