Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731148792

Amistoso (RC) 731148792 Información oficial sobre el partido 731148792 en Hattrick

24.04.2024 08:00:00

karaburcspor Alineación oficial del equipo 'karaburcspor' en el partido 3 - 0 Kars Terekeme birliği Alineación oficial del equipo 'Kars Terekeme birliği' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
karaburcspor Alineación oficial del equipo 'karaburcspor' en el partido 8 - 0 Kars Terekeme birliği Alineación oficial del equipo 'Kars Terekeme birliği' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 8.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

karaburcspor

Goles Goles

  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Ziya Tunç Çebi va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de karaburcspor, Ludwik Kujawski, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): Baki Erguvan va incrementar l'avantatge de karaburcspor amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Ömer Gün va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Ludwik Kujawski va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de karaburcspor se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Baki Erguvan. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Jürg Linzer una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 40, però una magnífica aturada de Doğu Payır va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): En Jürg Linzer, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 207 Minuto 42 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): karaburcspor va ser a punt de marcar al minut 42, quan el seu jugador Baki Erguvan va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Jürg Linzer va estar a punt de sentenciar el partit al minut 63, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Ömer Gün gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Doğu Payır va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Onur Yüce de karaburcspor va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Kars Terekeme birliği

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 8 (Ocasión de contra por la derecha): Terekeme van sortir al contraatac amb encert al minut 8, però Özay Evliya no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 43 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Terekeme va anar a parar a la dreta de l'atac on en Kuzey Ütük, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 240 Minuto 64 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el Terekeme sortien al contraatac. La falta llançada per Tansel Ilgar va sortir força alta sense massa perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Giray Altınel.