Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731148252

Amistoso (Int., RC) 731148252 Información oficial sobre el partido 731148252 en Hattrick

24.04.2024 22:50:00

Mokzeem FC Alineación oficial del equipo 'Mokzeem FC' en el partido 4 - 5 Almandoz Alineación oficial del equipo 'Almandoz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Mokzeem FC Alineación oficial del equipo 'Mokzeem FC' en el partido 3 - 2 Almandoz Alineación oficial del equipo 'Almandoz' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,6 % 25,6 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mokzeem FC

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Mokzeem prenia la batuta de l'encontre al minut 12, quan en Nebaiot Bunster va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 134 Minuto 14 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Mokzeem al minut 14, que va llançar ajustat al pal en Luis Reyes. 2 - 0 pels locals.
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): Amb 25 minuts jugats, en Nebaiot Bunster va augmentar l'avantatge de Mokzeem a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 185 Minuto 96 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 96 minuts, el tirador de faltes del Mokzeem va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Mario Metz, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Luis Reyes, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67, İsmet Batmaz gairebé va marcar per a Mokzeem des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Almandoz

Goles Goles

  • 151 Minuto 53 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 53, el jugador visitant Filipp Markuzov va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 151 Minuto 75 (Gol por el centro): Un mica després, Blerim Solder de Almandoz va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 164 Minuto 76 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Lotem Elmakayes marqués l'empat. Al minut 76 el marcador mostrava un empat a 3.
  • 161 Minuto 97 (Gol por el centro): Almandoz van aconseguir igualar el partit a 4 - 4 al minut 97, quan Lotem Elmakayes va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 172 Minuto 101 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Almandoz va ser finalitzada des de l'esquerra per Roman Wolf al minut 101. Els visitants es posaven per davant del marcador: 4 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Ruedi Isliker va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Lotem Elmakayes, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.
  • 251 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Gianni Criaco va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Luis Guerrero no es va rendir i va fer unes grans aturades.