Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731148070

Amistoso (Int.) 731148070 Información oficial sobre el partido 731148070 en Hattrick

24.04.2024 12:30:00

Fiber-drizzt Alineación oficial del equipo 'Fiber-drizzt' en el partido 4 - 0 Olten Celtics Alineación oficial del equipo 'Olten Celtics' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Fiber-drizzt Alineación oficial del equipo 'Fiber-drizzt' en el partido 9 - 0 Olten Celtics Alineación oficial del equipo 'Olten Celtics' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 8.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fiber-drizzt

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Hamid Bin Khalid Al-Ansari va donar a Fiber-drizzt un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 130 Minuto 34 (Gol de falta): El gol de falta de Ali Boujemaa sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 34 i ampliar l'avantatge de Fiber-drizzt a 2 - 0.
  • 133 Minuto 51 (Gol por la derecha): Amb 51 minuts jugats, en Jonathan Désert va augmentar l'avantatge de Fiber-drizzt a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Ali Boujemaa va incrementar l'avantatge de Fiber-drizzt amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): Jonathan Désert hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Hamid Bin Khalid Al-Ansari havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 232 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): En Normann Hestad, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Olten Celtics

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 35, Vichi Merkel de OC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Eddy Jundt es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.